28 mar 2013, 21:56

Твоите очи 

  Poesía » De amor
576 0 0

Ако на прага стъпиш и ми кажеш,

че мигом ще те заболи,

ако сърцето ми не ти покаже

как се обичат твоите нежни очи.

 

Ако остатъкът от дните ми отлитне,

повикан надалеч от твоите съдби,

ще те обикне, пò ще те обикне

сърцето ми и вечно ще гори...

 

Но ако тръгнеш и не се обадиш

или ми оставиш последни спомени,

аз ще се погрижа да забравиш,

че се забравят като твоите очи...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??