18 февр. 2016 г., 21:25

Твоите очи 

  Поэзия » Любовная
268 0 0

Когато слънцето изгрява -

топлят ме приказни лъчи,

че любовта злото изпепелява,

че невинни са твоите очи.

 

И в утринта росна свежест

гали ме със нежност

и ти - роза във полята -

най-хубава си от цветята.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??