Когато слънцето изгрява -
топлят ме приказни лъчи,
че любовта злото изпепелява,
че невинни са твоите очи.
И в утринта росна свежест
гали ме със нежност
и ти - роза във полята -
най-хубава си от цветята.
© Георги Todos los derechos reservados