28 февр. 2013 г., 13:48

Твърде късно 

  Поэзия » Другая
810 0 3

Долитат думите в нощта,

накъсани от времето...

и твърде късно.

Преборили се с гордост,

страх, вина. Идат полуживи...

твърде късно.

Обикнах тази тишина,

за закъсняло ехо ми е

твърде късно.

Отпратих ги! Да им се

насладя за мен е вече

твърде късно.

© Врабчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??