9 мар. 2010 г., 13:28

Тя-Той 

  Поэзия » Любовная
959 0 4


 ТЯ-ТОЙ


ТЯ - със дъх на срамежлива роза

ТОЙ - жадува я като дневна доза

ТЯ - обрича го на блян

ТОЙ - от нея вечно е пиян

ТЯ - с нежност душата му облича

ТОЙ - не може без да я обича

ТЯ - в ръцете му е жива

ТОЙ - с любов ако я полива

ТЯ - носи вечна светлина

ТОЙ - нарича я ЖЕНА

Всеки мъж като дете копнее

с роза без бодли да остарее

                                                           09.03.10

© Богдана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??