ТЯ-ТОЙ
ТЯ - със дъх на срамежлива роза
ТОЙ - жадува я като дневна доза
ТЯ - обрича го на блян
ТОЙ - от нея вечно е пиян
ТЯ - с нежност душата му облича
ТОЙ - не може без да я обича
ТЯ - в ръцете му е жива
ТОЙ - с любов ако я полива
ТЯ - носи вечна светлина
ТОЙ - нарича я ЖЕНА
Всеки мъж като дете копнее
с роза без бодли да остарее
09.03.10
© Богдана Всички права запазени