22 мая 2007 г., 23:12

Тъга 

  Поэзия
1110 0 4
Поредната лъжа,
поредната несбъдната мечта,
поредната сълза изгаряща в празната душа...
Поредното момче,
което наранява моето сърце.
Поредната усмивка бледа
появяваща се в мен сега,
поредна дума ''Сбогом...''
и началото на голямата тъга...

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??