22.05.2007 г., 23:12 ч.

Тъга 

  Поезия
1109 0 4
Поредната лъжа,
поредната несбъдната мечта,
поредната сълза изгаряща в празната душа...
Поредното момче,
което наранява моето сърце.
Поредната усмивка бледа
появяваща се в мен сега,
поредна дума ''Сбогом...''
и началото на голямата тъга...

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??