28 авг. 2015 г., 07:49  

Тъгата 

  Поэзия » Другая
427 0 5

Все тъй безжизнен е пейзажът
на тоя пуст, задушен град.
Тъгата мълчаливата ни стража

бди, докато всички други спят.

Врязани в познатия паваж
са стъпките последната и първата.

Тъгата е неволен антураж.
Oбратно дирята е кървава.


 

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??