27 мая 2007 г., 19:21

ТЪРСЕНЕ 

  Поэзия
687 0 1
 

Т  Ъ  Р  С  Е  Н  Е

                                                                      

Пътища, пътища безкрайни 

- искам да ви извървя.

Друмища и планини неравни

- искам да ви изкача.

Няма миг покой душата моя,

иска да препуска, да лети!

Сякаш търси нещо във безкрая

- може би свой пристан,

може би... Бащини следи,

милувки майчини, зов на деди...

С мен бъди във полета ми, Господи,

с мен по пътя ти бъди.

© Тонка Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??