13 июл. 2016 г., 19:39  

Уиски без лед 

  Поэзия » Любовная
616 0 13

Уиски сипвам в чашата без лед, 

без сода и не бързам да отпия,

че с глътки обич, с мисълта за теб

опива ме любов като магия!

 

Повярвало, че още би могло

от спомени да разгори жарава,

завръща се, което е било...

Но то без нас не може да прощава!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??