Уиски сипвам в чашата без лед,
без сода и не бързам да отпия,
че с глътки обич, с мисълта за теб
опива ме любов като магия!
Повярвало, че още би могло
от спомени да разгори жарава,
завръща се, което е било...
Но то без нас не може да прощава!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados