17 апр. 2011 г., 11:56  

Умора за прощаване 

  Поэзия » Другая
465 0 5

Прости ми,
пропълзях пустинята Неверие
и пих в оазиса на Свободата,
разкъсах бялата си роба Избавление
и сплетох Пътеводна Светлина в косата. 

Но нямам,
нямам право да съм уморена,
при теб когато идвам със зората!

 

 

Публикувано във:

  • Алманах Поези 2019, Буквите, с.238

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??