17 дек. 2014 г., 21:11

Уморих се 

  Поэзия » Другая
484 0 0

Уморих се да бъда добра!

Да съм мила, грижовна и силна.

Да раздавам с шепи душа,

да съм винаги любвеобилна.

 

Уморих се да вярвам в мечти,

в чийто порив съм вплела косите си.

Да жадувам две чисти очи.

Да съм съдник и палача на дните си.

 

Уморих се да чакам сърце,

в чийто вени да влея кръвта си.

Искам днес като малко дете

да отдам на игри любовта си!

© Ренета Данкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??