Уморих се да бъда добра!
Да съм мила, грижовна и силна.
Да раздавам с шепи душа,
да съм винаги любвеобилна.
Уморих се да вярвам в мечти,
в чийто порив съм вплела косите си.
Да жадувам две чисти очи.
Да съм съдник и палача на дните си.
Уморих се да чакам сърце,
в чийто вени да влея кръвта си.
Искам днес като малко дете
да отдам на игри любовта си!
© Ренета Данкова Todos los derechos reservados