Усмихната звезда бях аз,
но що се случи с мене,
от моето лице не падаше тя,
усмивката красива в нощта.
Но днес сълзи ми падат от очите,
бързо избледня горката тя.
Кажете вий какво се случи с мене,
защо умряла тя лежи на пода,
кой с куршум простреля я,
усмивката блестяща до сега.
Таз усмивка паднала на пода,
бавно в мъглата се покри,
кажете где изчезна тя,
усмивката блестяща до сега.
© Никола Диманов Все права защищены