10.11.2011 г., 13:37 ч.

Усмихната звезда 

  Поезия » Друга
512 0 1

Усмихната звезда бях аз,

но що се случи с мене,

от моето лице не падаше тя,

усмивката красива в нощта.

 

Но днес сълзи ми падат от очите,

бързо избледня горката тя.

 

Кажете вий какво се случи с мене,

защо умряла тя лежи на пода,

кой с куршум простреля я,

усмивката блестяща до сега.

 

Таз усмивка паднала на пода,

бавно в мъглата се покри,

кажете где изчезна тя,

усмивката блестяща до сега.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??