2 дек. 2012 г., 00:50

Усмихвай се 

  Поэзия » Другая
1225 0 1

Усмихвай се дори да ти се плаче

Усмихвай се дори да те боли 

Усмихвай се... обаче 

Ти винаги помни 

 

Усмивката лекува безплатно и от раз 

Усмивката пленява и собственото ''Аз'' 

Усмивката през сълзи 

Е маска без душа

Една усмивка може да стопи леда 

 

Усмихвай се на птиците на слънцето дъжда 

Усмивката тъгата бързо тя пропъжда 

Усмихвай се на цветето в протегната ръка 

Усмихвай се на старците хванати подръка 

 

Усмихни се ти сега 

Дори да беше тъжен досега  

Защото усмивката е злато 

Правеща сърцето тъй богато 

© Магдалена Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??