Усмихвай се дори да ти се плаче
Усмихвай се дори да те боли
Усмихвай се... обаче
Ти винаги помни
Усмивката лекува безплатно и от раз
Усмивката пленява и собственото ''Аз''
Усмивката през сълзи
Е маска без душа
Една усмивка може да стопи леда
Усмихвай се на птиците на слънцето дъжда
Усмивката тъгата бързо тя пропъжда
Усмихвай се на цветето в протегната ръка
Усмихвай се на старците хванати подръка
Усмихни се ти сега
Дори да беше тъжен досега
Защото усмивката е злато
Правеща сърцето тъй богато
© Магдалена Русева Всички права запазени