Усмивка на лицето ни не означава,
че нещастието в нас залязва,
много често се налага да прикрива
мъката, която смело се развива!
На всеки във живота се налага
да прикрива болката с' забава,
да показва, че не може да е слаб
и да прикрива всичко с' заразяващ смях!
За много хора може би изглежда лесно,
но това мнение е адски грешно,
трудно болката отвътре се прикрива,
за това е нужна много сила!
Това би трябвало да ни накара да помислим,
че не винаги, когато някой се усмихне,
е щастлив и всичко му върви,
може би отвътре душата му кърви!
© Диана Станева Все права защищены