29 jun 2013, 13:05

Усмивката 

  Poesía
731 0 0

Усмивка на лицето ни не означава,

че нещастието в нас залязва,

много често се налага да прикрива

мъката, която смело се развива!


На всеки във живота се налага

да прикрива болката с' забава,

да показва, че не може да е слаб

и да прикрива всичко с' заразяващ смях!


За много хора може би изглежда лесно,

но това мнение е адски грешно,

трудно болката отвътре се прикрива,

за това е нужна много сила!


Това би трябвало да ни накара да помислим,

че не винаги, когато някой се усмихне,

е щастлив и всичко му върви,

може би отвътре душата му кърви!

© Диана Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??