Открих те, викайки,
Любов.
Целунах те ,
потръпвайки от нежност.
Аз дишах тежко,
(тежко) дишаше и ти
Държах ръката ти.
(не исках да я пусна)
Попивах ласките.
(попиваше и ти)
Опитах устните ти.
...
... Устни, но от лед.
Потръпнах от студа,
но
не спрях до тук.
Аз търсех топлина.
Къде...
Къде я беше скрил?
Нима във скута уморен?
С ръце ли беше я прикрил?
... Или просто бягаше от мен.
© Елмаз Все права защищены