Почивайки под кленовите клони,
в утринна омара, на стария хамак
полъха привеждаше в поклони
танцуващият румен полски мак.
Разбрах що е божествено видение,
що е финес и нежна женска красота.
За теб игра е мойто въображение,
а ти за мен - експлозия от грехота.
Хипнос те доведе с тихичко дихание
и там ще си останеш във картина...
Част от моето развинтено съзнание.
В очите ми издяла красива драскотина.
Незабравимо алено ухание...
Двойница на Афродита!
На С.К.
© Георги Бъчваров Все права защищены