4 авг. 2012 г., 15:35

Утро 

  Поэзия » Любовная
1051 1 6

 

УТРО

 

Розин дъх душата ми погали

тук, сред цветните лехи заспали.

И вятър тих, и полъх нежен.

На гларус вик, небе безбрежно...

 

Сама, далече от тревоги,

сред безгранична красота,

за миналите дни си спомням,

за теб, за нас и любовта.

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??