4 ago 2012, 15:35

Утро 

  Poesía » De amor
1050 1 6

 

УТРО

 

Розин дъх душата ми погали

тук, сред цветните лехи заспали.

И вятър тих, и полъх нежен.

На гларус вик, небе безбрежно...

 

Сама, далече от тревоги,

сред безгранична красота,

за миналите дни си спомням,

за теб, за нас и любовта.

 

© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??