В борбата съм сама - борба непосилна и жестока -
изгаряща болка, която в сърцето ми се е впила
и не ми дава миг покой -
още си света мой!
В борбата себе си губя и болката ме преражда,
като феникс от пепелта,
за да се завърна и цялата в
изгаряща любов да се превърна!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены