8 ago 2013, 17:47

В борбата 

  Poesía » De amor
498 0 0

В борбата съм сама - борба непосилна и жестока -

изгаряща болка, която в сърцето ми се е впила

и не ми дава миг покой -

още си света мой!

 

В борбата себе си губя и болката ме преражда,

като феникс от пепелта,

за да се завърна и цялата в

изгаряща любов да се превърна!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??