3 мар. 2010 г., 21:45

В мен бъди до гроб 

  Поэзия » Эротическая
816 0 1

Ръце - докосват нежно с пръсти моето лице.                 

Прегръщат силно и горещо две влюбени ръце.        

Възбуждаш в мен страстта, докосвайки кожата ми.   

Докарваш ме до лудост, галейки ме нежно с пръсти,         

все по-надолу, докосваш всички ерогенни зони по      

мъжкото ми тяло.                                                        

Подлудяваш ме, любов, щом с устни галиш и           

докосваш, впивай нокти в мен, любов.       

Но те моля. В мен бъди до гроб.         

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усеща се страстта!Имам забележки към речника обаче!Повечко думи вкарай!
Предложения
: ??:??