Ръце - докосват нежно с пръсти моето лице.
Прегръщат силно и горещо две влюбени ръце.
Възбуждаш в мен страстта, докосвайки кожата ми.
Докарваш ме до лудост, галейки ме нежно с пръсти,
все по-надолу, докосваш всички ерогенни зони по
мъжкото ми тяло.
Подлудяваш ме, любов, щом с устни галиш и
докосваш, впивай нокти в мен, любов.
Но те моля. В мен бъди до гроб.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados