9 июн. 2010 г., 22:06

В моя свят момичешки 

  Поэзия » Юмористическая
864 0 20

Обичам уискито със много лед

и нощния живот в латино ритъм,

на дансинга с жребци отвред,

а после... който бил е най-ритмичен.

 

Обичам нес-кафе без захар,

да се глася и някого да чакам

и хубави неща да си мечтая,

по свирката ми как ще заиграе.

 

Обичам лъскавите дрехи със мъниста,

щастливите обрати на съдбата,

и нека съвестта ми да е чиста,

макар (и този път) да съм изгубила играта.

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??