Обичам уискито със много лед
и нощния живот в латино ритъм,
на дансинга с жребци отвред,
а после... който бил е най-ритмичен.
Обичам нес-кафе без захар,
да се глася и някого да чакам
и хубави неща да си мечтая,
по свирката ми как ще заиграе.
Обичам лъскавите дрехи със мъниста,
щастливите обрати на съдбата,
и нека съвестта ми да е чиста,
макар (и този път) да съм изгубила играта.
© Ивон Всички права запазени