8 янв. 2012 г., 23:06  

В плен 

  Поэзия » Любовная
659 0 1

Притисната между стените,

аз чакам утрешния ден.

Седя и гоня ти лъжите,

но все пак стигнаха до мен.

 

Затвор аз не знаех,

не знаех що е да си в плен.

Седях и просто си играех,

но ето те и теб - натъкна се на мен.

 

Затвори ме между стените,

но не кои да е стени,

а стените на собственото ми развитие.

Проклет да си! Сега ме измъкни!

 

Минава времето и като че ли

не изпитвам нужда ти да си до мен.
Напротив, вече сме пораснали.

Върви и вкарай някой друг във плен.

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??