Наближава девет...
Приготвям се за среща с него,
а ти отново си в мислите ми
тази вечер.
Сърцето ме боли...
Обичам теб,
но неговите устни ще целувам!
Сърцето ме боли и тялото, защото
ти не ме докосваш вече!
Душата ми, от страст горяща,
в прегръдките на другия
и тази нощ за тебе ще мечтае...
Сълзите на любовта
нощта единствена ще разпознае!
© Моника Стойчева Все права защищены