30.11.2010 г., 23:10 ч.

В прегръдката на друг 

  Поезия » Любовна
671 0 0

Наближава девет...

Приготвям се за среща с него,

а ти отново си в мислите ми

тази вечер.

 

Сърцето ме боли...

Обичам теб,

но неговите устни ще целувам!

Сърцето ме боли и тялото, защото

ти не ме докосваш вече!

Душата ми, от страст горяща,

в прегръдките на другия

и тази нощ за тебе ще мечтае...

Сълзите на любовта

нощта единствена ще разпознае!

© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??