30 июл. 2005 г., 22:25

В съня 

  Поэзия
1226 0 3

Натежават уморените клепачи
сломени от дълбока самота,
притихват лекичко във тишината,
отнасяйки душата ми в съня.

И ето пак сънувам тебе
като нежен ангел идваш ти към мен,
а аз забравям свойто бреме
и обгръщам си във твоя плен.

Макар да знам, че всичко е сън,
остави ме за миг да помечтая,
аз зная, че без теб животът навън
е една жестока горчива измама.

© Дари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??