5 июн. 2009 г., 12:00

В такава нощ... 

  Поэзия
525 0 5

В такава нощ -

на Пълнолуние -

с Душа обжарена -

будувам.

Стихийно-шеметно безумие -

вулкан от трепети -

бленувам.

В такава нощ -

на Покаяние -

пречистена,

изгрявам в бяло.

Сноп трепетликово сияние -

небето се е умълчало.

В такава нощ -

на Опрощение -

подреждам чувствата -

мъниста.

Разлиствам се -

пред сътворение.

Душата ми трепти -

лъчиста.

В такава нощ -

на Равновесие -

до мене тръпнеш -

в съучастие.

Съзвучието -

в безсловесие -

чертае споделено Щастие.

© Донка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??