7 дек. 2008 г., 23:16

В тишината 

  Поэзия » Любовная
802 0 10
Аз нямам тишината на душата ти -
във мен се вплитат само урагани...
Спокоен си, море си посред лято,
утихнало, от вятъра забравено.

Аз нямам смелостта ти във очите -
във моите е само зов на птица,
останала след бурята бездомна,
окрадена във полета орлица.

Аз имам само топлите си устни,
с които те улавям и рисувам
и смела ставам и се сбъдвам
във тишината ти завинаги...

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??