На "Мотопистата"
вземах тролея.
И както винаги,
така и днес,
успях в морето хора
да се слея
и станах песъчинка
без адрес...
Шофьорчето,
едно момченце младо,
с уста засвири
весело хоро.
А свиреше!
Как свиреше
с наслада
сърцето му,
голямо и добро!
© Христо Славов Все права защищены