20 feb 2013, 11:13  

В тролейбуса 

  Poesía » Otra
339 0 3

На "Мотопистата"

вземах тролея.

И както винаги,

така и днес,

успях в морето хора

да се слея

и станах песъчинка

без адрес...


Шофьорчето,

едно момченце младо,

с уста засвири

весело хоро.

А свиреше!

Как свиреше

с наслада

сърцето му,

голямо и добро!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??