През есента, в късния следобед,
точно миг преди нощта
с непрогледен мрак Земята да обгърне,
за първи път докоснах любовта.
Влюбих се в очите шоколадови,
тъй жадно в мене впити...
Две очи... любими, незабравени,
без глас, без думи мене питат.
И две ръце обгръщат мойто тяло,
изтръпнала, потъвам аз в тях...
изгубена в мен, в теб изцяло...
готова да извърша грях.
И грешна аз да се превърна в пепел,
по-нежна от цвета на орхидея,
огнен вятър да ме понесе край тебе...
В твоите очи аз искам да изтлея.
///
PS. Може да предложите по-добро заглавие :)
© Или Дадарова Все права защищены