3.11.2010 г., 13:18 ч.

В твоите очи аз искам да изтлея... 

  Поезия
654 0 4

През есента, в късния следобед,

точно миг преди нощта

с непрогледен мрак Земята да обгърне,

за първи път докоснах любовта.

Влюбих се в очите шоколадови,

тъй жадно в мене впити...

Две очи... любими, незабравени,

без глас, без думи мене питат.

И две ръце обгръщат мойто тяло,

изтръпнала, потъвам аз в тях...

изгубена в мен, в теб изцяло...

готова да извърша грях.

И грешна аз да се превърна в пепел,

по-нежна от цвета на орхидея,

огнен вятър да ме понесе край тебе...

В твоите очи аз искам да изтлея.

 

/// 

 

PS. Може да предложите по-добро заглавие :)

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??