В ума ми става истинска война,
в очите ми дори не блести сълза.
Не мога да изгоня мислите за теб,
а зная, че сърцето ти е буца лед.
Отдавна за теб нямам надежда,
направи ме силна или поне така изглежда...
Не спират тези чувства в мен да кипят,
искам тези мисли в главата ми да спрат.
В ума ми си крадеш пак място,
а в сърцето ми обаче е тясно...
Мислите за теб ме провокират
и гордостта в мен хладнокръвно убиват!