28 feb 2013, 20:53  

В ума ми 

  Poesía » De amor
731 0 0

В ума ми става истинска война,

в очите ми дори не блести сълза.

Не мога да изгоня мислите за теб,

а зная, че сърцето ти е буца лед.

 

Отдавна за теб нямам надежда,

направи ме силна или поне така изглежда...

Не спират тези чувства в мен да кипят,

искам тези мисли в главата ми да спрат.

 

В ума ми си крадеш пак място,

а в сърцето ми обаче е тясно...

Мислите за теб ме провокират

и гордостта в мен хладнокръвно убиват!



© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??