5 июн. 2013 г., 07:52  

Що е Бойко? 

  Поэзия » Юмористическая
476 0 1

Бойко, номер едно на бандитизма,

е наслада за карикатуризма.

С дюнери ще бори тероризма -

ето ви вдъхновение за сатиризма.

 

Типичен представител на нарцисизма,

апологет на егоцентризма,

с бухалки е строял капитализма

и разсъждава с клизма.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??