Бойко, номер едно на бандитизма,
е наслада за карикатуризма.
С дюнери ще бори тероризма -
ето ви вдъхновение за сатиризма.
Типичен представител на нарцисизма,
апологет на егоцентризма,
с бухалки е строял капитализма
и разсъждава с клизма.
© Георги Всички права запазени