Започва поредният ден. Леко отварям очи -
9:37 и ти.
Само мисъл...
Отново...
Дали не е вчера?
29-ти или 30-ти...
ти
ти
ти
...
колко ми липсваш...
Господи, колко ми липсва!
някога... или никога...
според календара 29.04.2008
© Дениз Все права защищены