11.11.2008 г., 23:14 ч.

Вчера, днес и утре 

  Поезия » Любовна
592 0 1

Започва поредният ден. Леко отварям очи -

9:37 и ти.

Само мисъл...

Отново...

Дали не е вчера?

29-ти или 30-ти...

ти

ти

ти

...

колко ми липсваш...

Господи, колко ми липсва!

 

 някога... или никога...

според календара 29.04.2008

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, усещам много болка... "Господи, колко ми липсва!" - знам какво е усещането...
Предложения
: ??:??