26 мар. 2017 г., 23:49

Вдъхновена от картините на ван Гог 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
595 1 4

изгаряш ме,

а съм водно създание

опияняваш ме,

а не докосвам алкохол

караш ме

да

кипя

да 

вея и фуча

да 

бягам

да

живея;

заземяваш ме

правиш ме съществуваща

дива

самодива

правиш ме писател

художник

шизофреник;

очите ти

ме малтретират 

по най-нежния начин, 

по-нежно от майчина ласка

 

в мислите ми летиш

и ако си птица,

моля те,

не се прибирай само щом се затопли.

© Елисавета Емилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??