Вече не си мой,
няма да плача, а ще надигна радостен вой!
Защото не мога да се задоволя
да бъда от всичките една,
помни - всичко се връща
и някой ден,
когато дойдеш в мойта къща
и молиш ме на колене
да бъдеш с мен,
моят отговор ще бъде НЕ!!!
Който си мисли,
че ще моля да съм с теб - греши
Не мога да бъда с такъв като теб - помни.
В живота има хиляди мъже,
а аз пък още съм дете...
Използваш ти всички момичета,
като обсиваш ги с подаръци и комплименти...
А те обичат да са с тебе в тези моменти...
ПОМНИ, че няма да плача,
че вече не си мой...
Ще надигна радостен вой,
макар със пълни очи... със сълзи...
Колкото и да ме боли...
© Мария Игнатова Все права защищены