9 авг. 2011 г., 19:35

Вечеря на свещ 

  Поэзия
453 0 1

Вечеря на свещ

 

Вечерята  на свещ е омайна,

от пълнолунието, може би, по-сияйна,

тя е прелюдия към интимност,

интригуваща потайност,

свещите горят,

чувствата се плодят!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??